De Notenknaauwers

anno 1985

Wist u dat we;

 • Wekelijkse repeteren:
  Elke donderdag van 20:30 tot 22:30 uur. Kom eens langs!
 • Ook nog welkom zijn:
  Trombone, Bariton, Saxofoon.

  Maar speelt u een ander instrument, dan bent u ook welkom

 • Projecten Goede doelen steunen:
  Elk jaar halen we tijdens een speciale muzikale bijeenkomst geld op voor diverse Goede Doelen Zoals Ghana.kwf, enz. Zie elders op de site voor meer informatie.

 • Inmiddels 15 leden:
  Sinds 1985 maken we al muziek.

  In de tussentijd zijn er ook wel eens leden vertrokken maar zijn er ook altijd weer nieuwe bijgekomen.

  En nu zijn we met 15 leden.

Goede Doelen

De Notenknaauwers gaan niet naar Ghana, maar blijven dit doel wel steunen....


Naast de gezondheidszorg heeft de stichting Adinkra ook ondersteuning gegeven aan scholen en de gemeenschappen in Akatsi en omgeving, door speelgoed en kleding te doneren. Zelfs het lokale voetbalteam is in nieuwe kleding gestoken.

Adinkra is begin 2009 naar Akatsi afgereisd om een begin te maken met de uitbreiding van het Akatsi District Hospital. De fundering van het eerste nieuwe gebouw, de kraamkliniek, is in februari en maart neergelegd. In maart 2010 is de vloer van de kraamkliniek gestort, in november 2010 zijn de muren opgetrokken. In 2011 is het dak geplaatst en de afwerking van het gebouw gestart.
De bouw wordt gedaan door de plaatselijke bevolking onder toezicht en begeleiding van de stichting. Momenteel zamelen we geld in om de kraamkliniek af te bouwen en zijn we bezig om de inrichting van de kliniek te verzamelen. Halverwege 2012 zal een container met o.a. ziekenhuisbedden, couveuses en andere apparatuur en hulpgoederen naar Ghana worden verscheept. We hebben inmiddels ook een ambulance gekregen (zie verder op de site) die we aan het Akatsi District Hospital zullen schenken.
Voor november 2012 is de officiele opening van de kraamkliniek gepland. We zijn nog op zoek naar een echoapparaat om aan het ziekenhuis schenken.

Hiervoor is nog wel veel steun nodig!Contact gegevens

Wilt u ook uw bijdrage leveren, of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met het secretariaat via onderstaand adres.

Post adres: Meester Derksstraat 10, 5425 PK De Mortel, NL

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bank:     14.40.92.646 Gemert

KvK Registratie nr. 17166865